Gammal Nederländsk Bont

konstgjord sten

Price per ㎡
1 box = 1.35 ㎡
700,53 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: Leverans inom 7 veckor
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Upptäck charmen i gamla holländska atmosfärer med våra vackra konststenstrimlor, som efterliknar utseendet av murade stenar. Skapa enkelt en nostalgisk atmosfär med dessa "åldrade" stenstrimlor, komplett med det röda, det gulnade och det vita som representerar kalken från cementeringen. "Ik hou van Holland" får en extra dimension med denna autentiska touch.

Våra stenstrimlor är inte bara vackra, utan också enkla att applicera. Du har friheten att välja hur du vill fogas: helt fylld för en klassisk look eller lite tillbakadragen, så att stenarna sticker ut mer.

Det som skiljer dessa stenstrimlor från verkliga gamla stenar är den konstanta kvaliteten, det lägre priset, en effektivare förpackning och mindre brott. Skillnaden med verkliga gamla stenar är obemärkbar, och dessutom finns det hörnbitar tillgängliga för en perfekt finish.

Denna populära gör-det-själv-produkt är mångsidig i användningen, både inomhus och utomhus. På bilderna ser du exempel med grå och vita fogmassa, perfekt passande för en industriell inredning. Kontrasten mellan gammalt och nytt ger en överraskande modern look.

Varje låda innehåller 1,35 m2 stenstrimlor med fogar på 1,5 cm. Tveka inte att beställa 10% extra om du föredrar fogar på 1 cm för en mer exakt finish.

För med dig den tidlösa charmen från gammaldags holländsk arkitektur till ditt projekt, både inomhus och utomhus, med våra konststenstrimlor.

Mer information
Mer information
Dimensions 20 x 6,5 cm
Thinkness 1,5 cm
Quantity in box 84 stuks. dat is 1,35 m2 bij een voegbreedte van 1,5 cm. ( bestel 10% meer bij voegbreedte 1 cm )
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!