Visninglokal

Visningslokal. Ett besök i Trendia-showrummet är väl investerad tid! (Se video ovan)

För många produkter kan du hitta vad som är bäst för dig med hjälp av bilderna i denna onlinebutik. Vissa produkter bör emellertid ses personligen, eller så kanske du vill ha ytterligare information och personlig rådgivning från någon av våra rådgivare. Inga problem!

Vår rymliga visningslokal i Breda har stora områden med många produkter som visas, vilket gör det ännu enklare att göra rätt val. Vi rekommenderar särskilt att du besöker visningslokalen för att se vårt sortiment av vägg- och golvplattor. Trendia har allt du behöver för att välja produkt som passar dig, genom bilder, prover och en vacker visningslokal.

Anordnar specialister på kakeldelar och installation av golvvärme:

Vi levererar produkter som beställs online i Nederländerna och Belgien. Närmare hemmet kan vi också tillhandahålla andra tjänster, till exempel att ordna en specialist för att belägga golv, toalett eller badrum. Vi kan också ordna ett komplett paket för tegelgolv, som kan inkludera själva plattorna, material, en professionell kakelsättare och golvvärme. 

Du kan också boka tid för att besöka vår visningslokal.

Ta med dig dina mått eller byggnadsteckningar, och efter att vi har gett dig våra råd kan vi beräkna allt åt dig omedelbart. Trendia hittar tid för dig. Du är naturligtvis väldigt välkommen att bara dyka in på tisdagar, onsdagar,  torsdagar, fredagar och lördagar. Visningslokalen är också öppen på söndagar en gång i månaden.