Bruges

Tegelstrips, äkta tegel.

Price per ㎡
1 box = 0.6 ㎡
817,43 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Tegelstenar: Äkta sten.

Våra tegelstenar från Bruges är noggrant sågade från äkta gamla tegelstenar, med de karakteristiska gamla belgiska färgerna: marmorerade i rött/orange med vita "moln" av kalk. Varje tegelsten har sin egen unika karaktär, genomträngd av historia och anekdoter. Dessa stenar kommer från rivna byggnader och är laddade med karaktär, vilket ger din vägg en speciell och nostalgisk atmosfär. Perfekt för att skapa en industriell vägg som passar lika bra i hemmet som i butiker eller restauranger.

Oregelbunden Fogning.

Att lägga dessa gamla stenar med sina oregelbundna format kräver viss skicklighet. Inte alla tegelstenar har exakt samma storlek. Det är viktigt att inte göra fogarna för smala för att kunna kompensera för skillnader i storlek.

Vid leveransen kan det också finnas bristningar, vilket är inneboende för den här typen av sten. Vi rekommenderar att börja varje rad med en annan storlek och använda krossade tegelstenar för att minimera bristningar och förluster i sågning. Krossade tegelstenar kan också placeras mellan de vanliga stenarna för att förstärka den antika effekten. Vi rekommenderar att lägga tegelstenarna med oregelbunden fogning och arbeta med stenar från flera kartonger samtidigt.

På bilderna kan du se resultaten både med vit och grå fogmassa. Du kan beställa denna fogmassa direkt. Det rekommenderas att fylla fogarna något djupare så att stenarna sticker ut mer visuellt.

Tegelstenarna sågas med vatten och kan vara något fuktiga vid leveransen. Efter torkning behåller de sin ursprungliga färg. För dessa tegelstenar rekommenderar vi ett extra starkt lim (typ XL) på grund av vikten och fuktigheten. Observera att varje leverans kan variera något i färg, eftersom det är en produkt från rivning.

Användning: lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, både för väggar och golv.

Mer information
Mer information
Dimensions 23 -26 x 7 cm
Thinkness 2 cm
Quantity in box 30