Beställning och frakt

Hur beställer jag online?

Fyll i varukorgen med de produkter du väljer.

Beställ 10 procent extra för kapningsförluster och brott - rekommenderas starkt -

Enkel och snabb beställning
Vi stöder PayPal och MultiSafePay, så om du använder någon av dessa är både köpare och säljare skyddade. Dessutom kan frakt ordnas omedelbart, eftersom vi direkt kan se att din beställning har betalats.

Extra alternativ
Om du vill lämna ett meddelande om din beställning, inga problem. Du kan ange eventuella kommentarer i utrymmet reserverat för det i kundvagnen. Om det är lämpligt kommer du alltid att få ett svar från oss. (Till exempel, om du bara vill ta emot beställningen om två veckor, kan du notera detta med din beställning.)

När vill du ta emot din beställning? Vi använder vanligtvis DHL för korrekta och snabba leveranser inom 24 till 48 timmar i Benelux. Utanför Benelux kommer kunder att få samtal eller e-post från de olika transportörerna om leverans. Ofta får kunderna sina beställningar inom 3 till 6 arbetsdagar.

Fraktkostnad

Hemleveranspriser visas automatiskt i kundvagnen före betalmenyn. Våra produkter levereras med palltransport. Även små beställningar. Vi vill vara säkra på att alla produkter kommer fram i gott skick.

Varuprov skickas med normal portokostnad. Du ser beloppet när du beställer, före betalningsmenyn.

Leverans kan drabbas av förseningar eller krafter utanför vår kontroll, till exempel väderförhållanden eller mekaniska störningar. Tiderna som anges är vägledande och aldrig bindande.

Registrerings- och spårningskod
Benelux: På leveransdagen kommer du att få ett e-postmeddelande från DHL med registrerings- och spårningskoden. Ibland får du koden på kvällen, och den fungerar vanligtvis bara efter 21:00. Du kan använda koden för att ta reda på när din beställning kommer att levereras. Utanför Benelux: Du kommer att få ett meddelande från transportföretaget så snart deras schema är satt. (  via telefon eller e-post) 

Se till att du är hemma!

Innan du accepterar varor måste du signera dem, så se till att du är hemma när din beställning levereras. 

Om du har frågor om leverans, skicka ett e-postmeddelande: [email protected]