Vacature Trendia

För närvarande finns det två lediga platser: 

Entusiastisk lagerassistent (logistikassistent). 

Arbetsuppgifter:

Slutföra beställningar och packa dem för transport. Sortering av inkommande gods. Överlåta beställningar till kunder. Våra produkter säljs både i visningslokal och online. Det är viktigt att alla produkter sorteras noggrant och exakt och förbereds för leverans. Sortering av inkommande lager och registrering av dem i systemet (lagerhantering). Lagerunderhåll och tillfälliga extrauppgifter, som att ändra i visningslokalen. 

Trendia (tidigare Tegelsuper Hoornick) är specialist på vägg- och golvplattor, med onlinebutiker som säljer väggbeklädnader i Nederländerna och grannländerna. Vi är ett litet team och ibland överlappar våra roller varandra, så det är viktigt att du är flexibel. 

Vi letar efter en ung anställd med lite erfarenhet av logistik, datorer, packning, underhåll och, naturligtvis, förmågan att använda en gaffeltruck (certifikat).

Låt oss veta varför du är rätt kandidat för oss!  Alla ansökningar är välkomna:  Vi kommer att överväga ansökningar om heltids- och deltidsarbete.

Intresserad?
Skicka ditt CV och/eller frågor till: Frens Hoornick [email protected]

 ------------------------------------------------------------------------  

Vi letar också efter en erfaren säljare
för att stärka vårt team.

Trendia utvecklas och växer igen, vilket innebär många utmaningar. Eftersom vi inte är verksamma inom ett enda område, men har både visningslokalsförsäljning och försäljning online, letar vi gärna efter någon som har viss erfarenhet inom båda dessa områden, eller som kan lära sig snabbt.

Uppgifterna inkluderar bearbetning av order och planeringslogistik.

Kunskap om kakelbranschen är ett måste.

Kunskaper i holländska, engelska och tyska i tal och skrift är viktigt, eftersom vi har internationella kunder i våra onlinebutiker.

Akademiska kvalifikationer är inte lika viktiga som goda färdigheter inom de områden som nämns ovan.

Alla ansökningar är välkomna:  Vi kommer att överväga ansökningar om heltids- och deltidsarbete.

Intresserad?
Skicka ditt CV och/eller frågor till: Frens Hoornick  [email protected]