Zeeland Röd

konstgjord sten

Price per ㎡
1 box = 1.5 ㎡
817,96 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Upptäck vår exklusiva stenplatta, den första och enda i Nederländerna tillgänglig i det karakteristiska korsmönsterformatet, komplett med två storlekar i en låda. Låt dig inspireras av de gamla stenarna från Veere, Zeeland, och ge din plats en tidlös estetik, både inomhus och utomhus.

Vår rödbruna melerade stenplatta utstrålar värme, inspirerad av de vackra fasaderna och byggnaderna i Veere, där det traditionella holländska förbandet dominerar. Det karakteristiska korsmönstret, med en rad hela stenar följt av "toppar", återspeglar den autentiska charmen hos denna historiska plats.

Valet av fogfärg spelar en avgörande roll för att definiera utseendet på din vägg. Titta på våra bilder för inspiration: bilderna 1 och 2 visar fogfärgen grå 938, bilderna 3 och 4 ljusgrå 935, och bilderna 5 och 6 vit 905.

Oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk erbjuder vår stenplatta mångsidiga möjligheter att förvandla din plats med en touch av tidlös elegans, inspirerad av Veere, Zeelands rika historia.

Mer information
Mer information
Dimensions ca. 21 x 5 cm en 10 x 5 cm
Thinkness 1,5 cm
Quantity in box 54 stuks 21x5 en 108 stuks 10x5 cm