Unique Antique

riktig sten

Price per ㎡
1 box = 0.5 ㎡
700,48 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Gamla, använda tegelstenar med mycket karaktär och tecken på användning.

Tegelstrips sågas från gamla, använda tegelstenar och det är de fina sidorna på tegelstenen. Denna typ av tegel är unik, kommer från rivningar och skapar en nostalgisk atmosfär i ditt rum. Vardagsrum men även andra rum i hemmet, butiker, kaféer och restauranger är lämpliga utrymmen. Du kommer säkert att skapa den atmosfär du letar efter med denna tegelstrip.

En bit trasig sten kan finnas i varje låda. Du kan fortfarande använda allt genom att sätta det i ”slumpmässiga mönster”. Vi rekommenderar att du alltid beställer 10 % mer än vad du behöver.

Fogningen är mycket viktig efter att tegelstripsen har applicerats, eftersom det kan användas för att "styra" det som det var.  Det är viktigt att bestämma injekteringsmassans färg och den är vanligtvis vit eller grå. Du kan låta injekteringsmassan stå ut lite eller fälla in den mer. En annan idé är att smörja lite våtare injekteringsmassa över tegelstripsen efter injekteringen för att ge dem ett vintageutseende, som om väggen har dykt upp efter rivning. Borsta den levererade stenen innan användning.

Längden varierar från 23 till 25,5 cm. Tegelstripsen appliceras vanligtvis (rekommenderas) i ett vackert mönster.

Beställ ett GRATIS varuprov eller beställ dem direkt om du vill starta snabbt.

Lämplig för inomhus- och utomhusbruk.

Även lämplig att använda på golvet.

Mer information
Mer information
Dimensions 24 x 5,5 cm
Thinkness 2 cm
Quantity in box 30