Paris

Price per ㎡
1 box = 1 ㎡
642,59 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Konstgjorda tegelstrips baserade på gammal tegelsten. Kvalitetsprodukt med en verklig gammal tegelsten.

En tegelstrip för många applikationer med konstant kvalitet. (passar för projekt och detaljhandels- eller restaurangkedjor som kräver samma färg och kvalitet för varje projekt). Dessa tegelstrips hjälper dig att få ett industriellt utseende och känsla. Kombinationer med betong och trä eller med svarta stålramar kompletterar bilden. För användning i hem, butiker, kontor och särskilt på kaféer och restauranger.

Produktion och fördelar: Denna tegelstrip tillverkas i en form. Blandningen av cement, bindemedel, pigment och stenigt material hälls i formen. Detta material härdar vid en specifik temperatur, varefter det kan tas bort från formen och förpackas i kartonger. Det har följande fördelar jämfört med material som sågas från äkta gammalt tegel:

* det är en mycket konstant kvalitet,

* dess lägre pris,

* dess lindriga tjocklek på 1,5 cm,

* en mer effektiv förpackning,

* dess ständiga tillgänglighet - också i större mängder

* betydligt mindre sprickor.

* för inom- och utomhusbruk.

Installation

Skillnader jämfört med äkta gammalt tegel är knappt synliga. Hörnstycken finns också. Tegelstripsen är baserade på en typ som är sågad från äkta gammalt tegel och har samma små skillnader i dimensioner. Vi rekommenderar att du lägger dessa tegelstrips i ett vackert mönster. Liksom äkta tegel är materialet lätt att såga, och du kan också sätta in små bitar däremellan. För att göra det, såga tegelstripsen och jämna sedan till sågytan och hörnen med enslipskiva. Rekommenderad fogbredd 1 upp till 1,5 cm. Fogar bör inte vara smalare för att kompensera skillnader i dimensioner. Se videodelen i vår webbutik om hur du applicerar tegelstrips. Typ Vlaanderen är en tegelstrip som vi utvecklade internt. Endast tillgänglig från vår webbshop! Du hittar inte denna kvalitetsprodukt någon annanstans till det här priset.

Mer information
Mer information
Dimensions ca 26 x 6,5 cm
Thinkness 1,5 cm
Quantity in box 50