Fasad 2XL beige

Grå-beige blandade XL tegelskivor. Inspirerad av de långsträckta murstenarna från exklusiva lyxbostäder.

Price per ㎡
1 box = 1.2 ㎡
929,69 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Grå-beige blandade XL tegelskivor. Inspirerad av de långsträckta murstenarna från exklusiva lyxbostäder. En exklusiv vägg i ditt vardagsrum, butik, på din arbetsplats eller i en modern cateringanläggning. Alla dessa väggar kan få utseendet av den mest exklusiva tegelstenen för tillfället. Fasad XL är den nya generationen tegelskivor. Du köper även smart och billigt jämfört med hela tegelstenar i denna storlek. Fasadtegelskivor är också mycket lämpliga för (utomhus & inomhus) projekt och fasadbeklädnad.

Formatet 49x4 cm ger ett vackert lyxigt utseende till ditt hem eller projekt. Tegelbanden är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Beställ dem online eller begär ett prisvärt provpaket. Denna art är 2 cm tjock.

Fasadtegelskivor är lätta att bearbeta, även med smala fogar. Observera att viss expertis eller skicklighet krävs. Det finns också en viss tolerans i exakt storlek. Så du kan kompensera för en liten storleksskillnad i arbetet! Använd de trasiga tegellapparna som också finns i lådorna som skärbitar för att starta eller avsluta en ny rad. Vid behov, fråga oss om råd. Att placera med en bred fog (10 mm) är lättare än att installera med en smal fog på 7 mm.

Att placera fasadstensturer kräver din uppmärksamhet. Använd rätt material och verktyg. Välj ditt eget unika sätt att bearbeta och gå med. Det finns många möjligheter:

I exemplet har den vertikala fogen hållits mycket smal och inte försetts med fogbruk, och den utskjutande fogen (horisontell) är endast 7 mm och är något fördjupad, alltså inte helt full. Detta ger väggen dess unika karaktär. Självklart är valet av injekteringsbruk väldigt personligt! I exemplet har en färgad fog valts (färg 935). Du kan även beställa detta fogbruk direkt i denna webshop.

Naturligtvis kan du även beställa 7mm distanserna. Men om du föredrar att göra en bred fog kan du beställa distanser på 10 mm.

Fogning av fasadtegel slinker från exemplet: Fyllning av fogarna, kamning av fogen (med specialfogkammen), fördjupning av fogen med fogrulle och sedan borstning med handborste.

Mer information
Mer information
Dimensions 49x4cm
Thinkness 2cm
Quantity in box 48