Facade 3XL Dove

konstgjord sten

Price per ㎡
1 box = 0.7 ㎡
929,69 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Detaljer

Modern Vit Väggbeklädnad för en Exklusiv Look

Ge ditt hem eller projekt ett helt nytt utseende med vår moderna vita väggbeklädnad. Dessa högkvalitativa stenplattor, inspirerade av exklusivt bostadsbyggande, erbjuder en elegant och stilren finish som förvandlar vilket rum som helst.

Mångsidig för Användning Inomhus och Utomhus
Oavsett om det är för fasaden på ditt hus eller för ett interiörprojekt är vår väggbeklädnad perfekt för båda applikationerna. Med möjlighet att placera stenplattorna utan eller med minimala fogar kan du skapa en snygg och modern look.

Hög Kvalitet och Enkel Installation
Våra stenplattor är 3 cm tjocka, vilket ger en robust och hållbar finish. Dessutom innehåller våra kollektioner alla nödvändiga hörnbitar för en sömlös finish.

Provexemplar och Lager för Projekt
Är du fortfarande osäker? Begär gärna ett förmånligt provexemplar via vår beställningsmeny. För projektköpare kan vi reservera lager, vilket garanterar en snabb leverans och smidig framdrift av ditt projekt.

Lämplig för Olika Applikationer
Vår väggbeklädnad är idealisk för alla hem, butiker, arbetsplatser eller restauranger, både inomhus och utomhus. Ge ditt utrymme en exklusiv och modern look med våra mångsidiga stenplattor.

Transformera ditt hem idag med vår moderna vita väggbeklädnad och njut av en exklusiv look som imponerar.

Mer information
Mer information
Dimensions 50x4cm
Thinkness 3cm
Quantity in box 27st. weight 38 kg.