Bruges

Tegelstrips, äkta tegel.

Price per ㎡
1 box = 0.6 ㎡
817,43 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: Leverans inom 1 vecka
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Tegelstrips, äkta tegel.

Sågad från riktigt gammalt, begagnat tegel. Typ Bruges, gamla belgiska färger. Röd/orange fläckig med vita "krita-liknande" moln. En sten med mycket karaktär. Teglet kommer från rivning av byggnader. Denna sten är sprängfylld av karaktär och ger din vägg en speciell och nostalgisk look. En unik tegelstrip som används i hem, butiker och även inom hotell och restaurang. Idealisk för tillverkning av en industriell vägg.                                                                          

Det finns även brutna stenar i din leverans. Den tillhör denna art. Att applicera denna vintage-tegelprodukt med sina olika storlekar kräver viss skicklighet. Inte alla tegelstenar har exakt samma dimensioner. Lämna fogarna ganska breda för att kompensera variationer i storlek. Använd också trasiga tegelstenar mellan dem för att förbättra den gamla effekten. Placera tegelstenarna ”vilt"

Bilderna visar resultaten med både vit injekteringsmassa och gråskalig injekteringsmassa. Denna injekteringsmassa kan beställas omedelbart. Fogmassan kan försänkas så att teglets djup får en mer visuell betoning.

Börja varje ny rad med en annan storlek. Använd också den trasiga stenen.
På så sätt begränsar du sönderbrytning och sågförlust.

Lämplig för inomhus- och utomhusbruk.

Även lämplig att använda på golvet.

Tegelstenarna är sågade våta och är ibland fortfarande något blöta/fuktiga. Efter torkning har de den ursprungliga färgen. XL superstarkt lim rekommenderas för dessa tegelstenar, på grund av vikten och luftfuktigheten. Varje försändelse kan variera något i färg. Det är en produkt från rivning.

Mer information
Mer information
Dimensions 23 -26 x 7 cm
Thinkness 2 cm
Quantity in box 30