Kundtjänst

Beställ varuprov från Stone Strip Store.

 

Du kommer att få (gratis) varuprover i Nederländerna inom några dagar. (Gratis) varuprover skickas till belgiska adresser en gång i veckan och anländer vanligtvis inom tio dagar. Gratis betyder gratis, så inga fraktkostnader!

Alla tillgängliga prover finns i menyn. Finns det prov du vill ha inte listat? Skicka e-post till oss. Vi kan tillhandahålla ett urval av de flesta produkter, gratis eller för en liten avgift.

Vi skiljer mellan gratis och betalda prover. I princip kan du beställa ett gratisprov av en produkt. Dessutom kan du också välja betalda prover.

Gratisprover är små bitar av en produkt som ändå är tillräckligt stora för att ge dig en uppfattning om hur den ser ut. Sådana prover kan inte vara större än vanlig post och ryms i brevlådan. Tjockare strips kan vara för stora för brevlådor och måste skickas som paket. Dessa prover måste vanligtvis betalas för.

 

Beställ från Stone Strip Store.

Varor som beställs från Stone Strip Store förpackas och levereras med största omsorg. När din betalning har mottagits kommer din beställning att behandlas. De flesta beställningar levereras av DHL och kan spåras via en länk som skickas till dig.

Vid beställning visas den totala kostnaden strax före betalning. Om platsen för ditt gods är känt av systemet så beräknas också fraktkostnaderna och visas automatiskt. Om du betalar omedelbart när du beställer kommer din beställning att behandlas snabbare än när du köper "på faktura" och manuellt överför beloppet senare.

Att betala via exempelvis Multisafepay eller Paypal ger dig extra säkerhet. Detta innebär en säker transaktion för alla.

Efter beställning och betalning får du snabbt ett meddelande om leverans. De flesta produkter anländer inom en till två arbetsdagar. Förväntade leveranstider anges bredvid produkterna.

 

Stone Strip Store-tjänster.

Om du har frågor eller kommentarer om vår onlinebutik, produkter eller beställningsprocess, vänligen mejla eller ring oss. Vi kommer snabbt att svara på dina frågor.