Dutch Glory

echte steen

Price per ㎡
1 box = 0.5 ㎡
935,06 kr
Please allow 10% saw/breakage loss
Stock: I lager
Shipping cost starting from: 3 023,25 kr
Billigt prov

Beställ bara ditt provpaket här.

Beställ billigt prov
Detaljer

Dutch Glory

Sågad från äkta gammalt, begagnat tegel. Typ holländsk härlighet, gamla holländska färger. Röd / orange blandad med spår av användning. Från rivning av byggnader. Denna sten är sprängd med karaktär och ger din vägg en speciell och nostalgisk look. En unik tegelremsa som används i hem, butiker och även mycket inom cateringbranschen. Idealisk för tillverkning av en industriell vägg.

Vilt bandage.

Att placera denna gamla sten, med dess oregelbundna storlekar, kräver viss skicklighet. Inte alla stenar har exakt samma dimensioner. Gör inte fogarna för smala för att rymma skillnaden i dimensioner.

I din leverans är brott också närvarande. Detta är en del av denna typ. Starta varje rad med en annan storlek, använd de trasiga tegelstenarna för att begränsa brott och sågförlust. Använd också trasiga tegelstenar mellan dem för att öka den åldrade effekten. Placera tegelstenarna i ett så kallade "vilda bandage".

Bilderna visar resultaten med både vitfärgning och gråskalningsbruk. Du kan beställa detta injekteringsmedel omedelbart. Det är en idé att fylla fogen lite djupare så att stenen kommer ut mer visuellt.

Tegelstenarna levereras i PP -lådor och är nysågade och lätt fuktiga. Efter torkning har de den ursprungliga färgen. På grund av vikten och luftfuktigheten rekommenderas superstarkt lim för dessa tegelhalkar. Varje sändning kan variera något i färg. Det är en produkt från rivning. Bearbetning kräver lite extra uppmärksamhet, de är inte dimensionsstabila. Du måste öppna alla lådor och blanda hela försändelsen väl. Vi får regelbundet nya sändningar av denna typ. Du kan beställa ett prov från det senaste lagret i förväg.

Mer information
Mer information
Dimensions ca. 21 x 6.5 cm
Thinkness 2
Quantity in box 30
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!