Applicera ReWood®

Säkerställ att ytan du fäster på kan spikas i.

Det bästa sättet att applicera ReWood® trästrips är med tunna spikar med små huvuden. Bitar kan skäras för hand eller maskin. Maskiner kan användas för att göra klippskärningar på hörnen. En spikpistol rekommenderas för att sätta i spikar, eftersom spikarna hamnar djupare i träet och inte kan ses.

Fäst ett tunt bräde på tegelväggarna så att strips kan spikas fast på den.

 


Trä ”rör sig”

Eftersom vissa träpaneler kan vrida sig rekommenderas spikar. Det är svårt att korrigera en träpanels krökning korrekt med lim. Spikar kan lösa detta problem, liksom en kombination av spikar och lim.

Applicera bitarna vertikalt och kontrollera varje rad med ett vattenpass. Att applicera trästrips går snabbt, så resultatet är nästan omedelbart! Som med alla hantverk krävs en viss grad av skicklighet och noggrannhet. Du kan välja att stansa spikarna längre in i träet med en stans och fylla hålen med formbart trä i rätt färg. Om du använder en spikpistol är det vanligtvis inte nödvändigt eftersom spikarna automatiskt försvinner lite djupare in i träet.

Vi rekommenderar att du beställer 10 procent extra i samband med sågförlust. RedWood® trästrips säljs per hel låda.

 

Applicera PANELTRÄ 

Denna produkt består av små tunna trästycken, som mäter 5x20 cm i olika tjocklekar (2, 4 och 6 mm). Träbitarna limmas på en plan yta med ett speciellt rekommenderat lim för ändamålet. Du behöver bara ett vattenpass, penna och såg. 

Montera Panelträ